8 dagar

Efter 8 dagar fick jag nu idag en blödning. Den skulle komma runt 10 dagar så det var väntat. Jag som har så otroligt ont vid mensvärk har nu stoppat i mig både Orudis + 2 alvedon. Så hoppas på att kunna sova lugnt.

Jag äter ju även Lewaxin eftersom jag har problem med sköldkörteln och dess höga värde. Har man ett högt värde så ökar också risken att få missfall.

Jag och min sambo har försökt få barn i nästan 3 år och för snart två år sedan fick jag ett plus på gravtestet. Vi var så himla glada men så på midsommar dagen fick jag blödningar och det blev mer och mer. Jag var i v.9 + 4 dagar. Vi åkte till sjukhuset där jag fick ligga och vänta i 2 timmar innan jag fick träffa en läkare och ens få någon smärtlindring. Vid det här laget blödde jag så mycket att de inte gick att stå upprätt. Fick stor binda som skulle skydda. Sen fick jag sätta mig i en gynstol och läkaren tittade med ultraljud och såg att jag hade fått ett missfall.

Tankarna snurrade i mitt huvud, jag var inställd på att de kunde vara ett missfall men nu fick man det bekräftat. Vi fick åka hem, väl hemma vid kl 11 på kvällen satte jag mig på toaletten för jag blödde igenom allt. Fick sitta på toaletten i 2 timmar och så kom det ut en stor blodklump som liknade ett foster. Sedan var jag så utmattad att jag gick och la mig fullproppad med bindor. Men när jag väl la mig kände jag att det började avta. Min sambo kunde inte sätta sig in i min situation och tog det inte lika hårt som jag. Han resonerade bara att det blir fler gånger, missfall är vanligt.

Nu snart 2 år senare utan några som helst lyckade befruktningar har vi äntligen fått börja med IVF. Jag har en vän som vet om detta och som jag kan prata med de mesta om, tack för att du finns <3 Annars har vi inte berättat det för någon annan. Jag är glad att jag inte fått någon biverkning av sprayen och att jag kan åka som planerat utomlands 1 vecka för att vila upp oss inför vad som komma skall. Jag ser verkligen inte fram emot att sticka mig själv med nålar i magen ( Börjar med det den 15 maj )

Men när man väl klarat sig igenom hela den här långa proceduren då skulle man nog ta ett missfall mycket hårdare. Men nu håller jag alla tummar och tår att vi bara behöver detta försök på oss. Men sen om vi får flera befruktade ägg så kommer dom att frysas ner och sparas så om vi behöver fler försök senare behöver man inte gå igenom samma långa procedur som denna gång. De sparas i 5 år faktiskt.

Skriver mer en annan dag  ♡

RSS 2.0